Wie we zijn

Welkom bij Glas in Huis!

Een familiebedrijf sinds 1942.

Welkom bij Glas in Huis! Heel graag stellen we ons aan u voor. Glas in Huis is onderdeel van Glashandel Groenewegen. Wij zijn al sinds 1942 actief in de glasbranche. Begonnen bij grootvader die als buurtglashandel veel locaal glas-in-lood en brandschilderwerk maakte, uitgebouwd door de schoonzoon die de glashandel naar een groot, modern bedrijf omvormde en nu in de handen van de derde generatie die het stokje heeft overgenomen met grote affiniteit voor bouwkunde en esthetiek. Glas zit ons in de genen.

Wij vinden glas een van de mooiste producten die er zijn. We houden vooral van de toepassing in huis. Glas maakt ieder huis modern, licht en geeft ieder interieur een heel luxe uitstraling. Vanuit onze interesse in bouwkunde en interieurontwerp zijn we ons gaan specialiseren in designglas voor in huis en kantoor. We hebben de afgelopen jaren zowel voor particulieren, MKB's, woningbouwverenigingen en grote bedrijven opdrachten uitgevoerd. We volgen alle laatste ontwikkelingen en mogelijkheden met glas op de voet en zijn op de hoogte van alle plaatsings- en veiligheidsvoorschriften, ongeacht de omvang van een project. Glas heeft een grote technische sprong genomen en de mogelijkheden voor de toepassing van glas zijn (bijna) onbegrensd. Een ding is echter door de jaren onveranderd gebleven: de persoonlijke aandacht die wij geven aan onze klanten en hun projecten. Maatwerk en vakwerk zijn voor ons zeer belangrijk. Dus heeft u een idee of wens voor een glastoepassing in huis of kantoor? We denken graag met u mee of komen bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons op kantoor langskomen, maakt u dan vrijblijvend een afspraak.

Op deze website kunt u meerdere van onze projecten bekijken. Heeft u nog vragen of wilt u een advies op maat of een offerte? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan heel gemakkelijk via de knop onderaan iedere pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

wie we zijn
profile1
Martin Groenewegen

Directeur van Glas in Huis, heeft 20 jaar ervaring in het glas en kan u uitgebreid adviseren over iedere toepassing van glas in huis. Na eerst zelf jaren glas te hebben gezet - en dus volop ervaring met de daadwerkelijk toepassing van glas - nu gespecialiseerd in het meedenken in oplossingen voor de toepassing van glas als maatwerk in het interieur.

martin@glasinhuis.nl
profile2
Team van specialisten

Bij glas in huis werkt een team van ervaren glaszetters gespecialiseerd in het vakkundig meten, leveren en plaatsen van glas. Op kantoor werkt Els Groenewegen die verantwoordelijk is voor accurate financiƫle afhandeling van projecten. Ons kantoor is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 - 17.00 uur op het onderstaande telefoonnummer.

0174-248557
Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in glastoepassingen op maat voor in huis en kantoor. Omdat iedere opdracht maatwerk is, kan het zijn dat uw idee of wens nog niet tussen onze projecten staat. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee en hebben vaak de oplossing voor uw wensen.

  • Inloopdouches en spiegels
  • Keukenachterwanden en spatschermen
  • Glazen trappen en vestibules
  • Glaswanden en afscheidingen
  • Glazen planken en steunen
  • Glazen vergaderruimtes
  • Kastenwanden en schuifwanden
  • Glas-in-lood en figuurglas
  • RVS accessoires en beslagen

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag en vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.