Wat we doen

Decoratief glas en glas-in-lood

Ons bedrijf heeft een rijke historie met decoratief glas. De eerste generatie in ons bedrijf stond bekend om zijn zeer handgemaakt glas-in-lood en brandschilderwerk. Kennis die van generatie op generatie is overgedragen. Heeft u glas-in-lood te renoveren of wilt u nieuw glas-in-lood in uw huis dan zijn wij hiervoor de juiste vakmensen. Maar decoratief glas is nog veel meer. Er zijn tientallen varianten antiek glas waarmee u ramen en deuren kunt verfraaien. Maar ook de moderne uitstraling van gekleurd glas en zelfs glas met uw eigen designs biedt tientallen mogelijkheden. Tenslotte kunnen we alle vormen en maten spiegels leveren, zowel facet geslepen als ongeslepen. De mogelijkheden om uw interieur met decoratief glas een heel eigen invulling te geven zijn (bijna) eindeloos. We laten uw graag zien welke glassoorten er allemaal bestaan of denken met u mee hoe uw glas als een echt pronkstuk in uw huis kunt toepassen.

 • work1
  Glas-in-lood Renovatie glas-in-lood, nieuw glas-in-lood, glas-in-lood ramen, glas-in-lood deuren, modern glas-in-lood, antiek glas-in-lood.
 • work2
  Designglas Design glas, glas met dessins en patronen.
 • work3
  Glazen binnendeuren Glazen binnendeuren, glazen binnenramen, glazen bovenlichten
 • work4
  Spiegels Spiegels op maat, badkamerspiegels, kleedkamerspiegels, spiegelwanden, geslepen spiegels, facet spiegels.
 • work5
  Gekleurd glas Gekleurd glas, gekleurde glaspanelen, gekleurde glaswanden.
 • work6
  Antiek glas Antiek glas, handgeblazen glas, binnenglas.

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.