Projecten

Nieuwbouwhuis Den Haag

blog1

Glazen trapdelen

In dit nieuwbouwhuis zaten - zoals is de meeste nieuwbouwhuizen - houten spijlen tussen de trappen. Door deze te vervangen door hangende exact op maat gemaakte glazen platen bevestigd met geborsteld RVS klemmen, kreeg de trap meteen een veel modernere designuitstraling. Alle vier de trappen in dit huis hebben zo op maat een moderniseringsslag gegegeven die enorm veel effect had op hoe het huis uiteindelijk voelde. Licht en met modern design.

blog2

Op maat gemaakte schuifwanden

De eigenaren van het huis wilden over de hele breedte van een kamer een kledingkast. Zij kozen voor een mat metallic glassoort die wij in geborsteld RVS strips en schuifdelen bevestigden waardoor ze heel gemakkelijk open en dicht gleden. Het glas was zo bijzonder dat het eigenlijk in eerste instantie niet als glas herkenbaar was. Het kreeg een industrieel gevoel. Overigens hebben de bewoners deze uit meer dan 50 kleursoorten gekozen. Het mooie was dat letterlijk iedere centimeter van de kamer benut kon worden als kastruimte. De eigenaren hadden zelf een eenvoudig binnenwerk gekocht, maar door de zeer speciale deuren werd de kast een echt designitem.

blog3

Design badkamer met glas

Het meeste glas in het huis verwerkten we in de badkamer. De bewoners wilden een vrijstaand bad, maar konden geen bad vinden met een groot genoeg binnenformaat. De standaard losstaande baden waren allemaal heel klein van binnen. Wij hielpen ze met een op maat gemaat bad: zij kochten een standaard inbouwbad en wij bevestigden van wit melkglas daar een badombouw omheen. Verder plaatsten we in de badkamer een inloopdouchewand bevestigd met RVS stangen, maakten we een matglazen schot bij het toilet voor privacy en werkten we samen met de tegelzetter om een verzonken spiegel en legplankjes tussen tegels te maken. Het resultaat was zeer chique alsof je in een dure spa was beland.

Neem contact op

Heeft u een idee in gedachte? We denken graag vrijblijvend met u mee!

Wij geloven in maatwerk. U krijgt persoonlijk advies, een offerte op maat en we denken met u mee om de beste glastoepassing te vinden voor uw interieur en wensen. Waarna onze ervaren medewerkers het glas vakkundig bij u komen meten en plaatsen.

 • Direct persoonlijk contact
  martin@glasinhuis.nl

  06 54 77 14 81

 • Bezoekadres

  Havenstraat 64

  2681 LC MONSTER

 • Telefoon

  0174-248557

  8.00 - 17.00 uur (ma. t/m vr.)